Forside >>  Haglöfs >>  Herre >>  Tasker >>  Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs couloir,god service

Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs couloir,god service

DKK1,079.50  DKK539.72Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00988
  • 6248 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs rygsæk small,århus billige salg
  • Oliven Haglöfs rygsæk, Tight rugged,haglöfs tight pro,tilbud i København
  • Tan Haglöfs rygsæk, Tight icon large,hagløfs tight pro large,officie website
  • Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,haglöfs størrelsesguide,udsalg i Danmark
  • Sort Haglöfs rygsæk, Tight icon large,hagløfs sovepose,Danmark online
Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs couloir,god service_checkout
haglöfs tilbud Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs couloir,god service haglöfs boa hood,outlet

Haglöfs Tight Pro Medium rummer 20 liter og har dermed plads til både bøger og tablet. Af denne grund er det vores mest solgte størrelse, ikke kun til dagture men også til skole brug.

For at få den maksimale bærekomfort ud af din rygsæk skal den være justeret rigtigt. Rygsækken skal sidde tæt ind til ryggen, og hoftebæltet skal slutte tæt om hoften, så vægten bliver overført til din hofte og ryg bedst muligt. Som hovedregel skal 60-80 % af vægten bæres på hofterne.
Front- og sidestykker er dråbeformede hvilket giver et lavt tyngdepunkt, og rygpladen er fremstillet så ryggens smidighed ikke bremses. Skulderstropperne på Tight Pro er polstret og anatomisk korrekt udformet og holdes sammen med en indstillelig brystrem og gør sammen med mavebæltet, at rygsækken fastholdes i den position du har indstillet den til uanset om du går på et ujævnt terræn eller kører på cykel.

Rygsækken er forsynet med to aftagelige holdere til isøkse, eller vandrestave og på frontpanelet er der fastgøringssteder til klatrejern. På begge sider er der kompressionsstropper, der sørger for at holde vægten tæt til ryggen for at minimere evt. overskudsvolumen. I det elastiske snoresystem på fronten er der plads til regnjakke og en hjelm.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og 450 Denier Polytex® Diamond DTY Polyester med forstærkninger i bund og sider af 420 Denier HD Ballshadow Nylon og 630 HD Oxford® Nylon. Et AirMesh™ lag sikrer mod ryggen en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke på.
Tight Pro er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at al indholdet falder ud. En ekstra lynlåslukket lomme har en praktisk organizer til skriveredskaber, nøgler, papirblok, mobil telefon osv. Yderst en lille ekstra lomme til de små ting som solcreme og læbepomade man hurtigt skal kunne komme til.

Haglöfs Tight Pro-serie er - bortset fra den mindste X-Small - forberedt til drikkesystem.
Så uanset om du mangler en rygsæk til hverdagsbrug til rejsen eller til dagturen er Haglöfs Tight Pro Medium et perfekt valg for langt de fleste mennesker.


Copyright © 2018 www.littledollymama.com. Powered by littledollymama.com