Forside >>  Haglöfs >>  Herre >>  Tasker >>  Sort Haglöfs Tight X-Small Herre Tasker,hagløfs tight small,Udsalg Danmark

Sort Haglöfs Tight X-Small Herre Tasker,hagløfs tight small,Udsalg Danmark

DKK719.16  DKK359.58Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00985
  • 7560 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Toilet bag large, true black Herre Tasker,haglöfs sovepose airfill,København til salg
  • Kongeblå Haglöfs Tight S Gale blue Herre Tasker,haglöfs tight pro medium,Danmark Gratis retur
  • Sort Haglöfs computer taske, Connect 15",hagløfs sko,top kvalitet
  • Sort Haglöfs rygsæk, Tight large,haglöfs toilettaske,bestseller
  • Hør Haglöfs MESH PACKERS L-XL SET poser Herre Tasker,haglöfs sovepose,perfekt
Sort Haglöfs Tight X-Small Herre Tasker,hagløfs tight small,Udsalg Danmark_checkout
haglöfs skjorter Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Tight X-Small Herre Tasker,hagløfs tight small,Udsalg Danmark haglöfs tight small lilla,tiltrække

Haglöfs Tight X-Small er en sød og velsiddende lille rygsæk, der for så vidt godt kan bruges af voksne, men som især egner sig til børn. Hvorfor ikke fra start lære børnene at passe på deres ryg.

Selvom det er den mindste rygsæk i Tight-serien, er den meget funktionel og alsidig. Rygsækkens størrelse kan justeres med kompressionsstropperne på siden, så indholdet ikke ligger og rasler rundt ved aktivitet. Skulderstropperne er anatomisk udformet og holdes sammen med en justerbar brystrem således at rygsækken bliver siddende tæt mod ryggen. Dråbeformede front- og sidepaneler giver et lavt tyngdepunk, hvilket giver den korrekte belastning. Og med en volumen på 10 liter og en lille udvendig lomme er der helt sikkert plads til de mest nødvendige ting.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Ind mod ryggen sikrer et AirMesh™ lag en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke eller regnjakke på.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Copyright © 2018 www.littledollymama.com. Powered by littledollymama.com